Toen ik vandaag naar huis reed na een dag hard werken, zag ik in de verte al de vele dikke witte rookpluimen in de lucht hangen. Het is weer zover, dacht ik. Paramaribo- Noord staat weer in vuur en vlam! De pyromanen zijn ons weer aan het vergiftigen. Het is gewoon te gek voor woorden dat dit anno 2013 nog ongestoord kan gebeuren. De regering ligt rustig te slapen en intussen worden grote delen van de Surinaamse gemeenschap letterlijk vergiftigd door alle kankerverwekkende en anders ziekmakende dampen.

Hoe is het toch mogelijk dat deze asociale vuilverbranders zo ongestoord hun gang kunnen gaan? Zogenaamd wordt er opgeruimd en moet het vuil in brand worden gestoken. Dat kleine kinderen, ouderen, dieren, zeg maar iedereen, verplicht wordt om urenlang giftige rook in te ademen omdat een stelletje debielen er zin in hebben om vuur te stoken! Mijn baby van nog geen 7 maanden moet verplicht die troep inhaleren en wordt gewoon vergiftigd!

Het is de schuld van de regering. Zij verzuimt om de “domme” delen binnen de bevolking erop te wijzen dat het verbranden van vuil heel erg schadelijk is vanwege de giftige rook die daardoor vrijkomt. Zij verzuimt om op de meest korte termijn om wetgeving te vragen aan het parlement waardoor deze kindervergiftigers hard aangepakt worden en opgesloten worden.

Het is een grote schande regering!

C. Vermeer

In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.