Beste redactie, alvast bedankt voor het willen plaatsen van dit stuk.

Elke vrijdag verschijnt in twee lokale dagbladen De Overheidskrant. In het begin vroeg ik me af waar dit naar toe zou leiden maar na bijkans een jaar moet ik toegeven dat het idee niet zo gek is. Alle overheidsadvertenties zijn er te vinden en er zijn berichten te lezen over de diverse activiteiten van de ministeries en de diverse afdelingen. Kortom, wie geinteresseerd is in overheidsnieuws is elke vrijdag terecht in de Ware Tijd of Times of Suriname.

Wie de bijdrage van de voorlichtingsdiensten leest merkt al gauw op, dat er bij lantie professionele communicatie medewerkers zijn die van wanten weten. Ik zou door kunnen gaan met het geven van complimenten maar belangrijk is te zien dat de krant na bijkans een jaar steeds beter aan het worden is. Ik wil van hieruit het verzoek richten aan de regering om de informatie in de krant, zij het aangepast, ook via radio en tv te presenteren aan het publiek.

Soms is kritiek terecht naar de overheid toe maar in heel wat gevallen ook weer niet. Door de massa media te gebruiken weet de gemeenschap wat de overheid te bieden heeft en presteert. Meneer de redacteur, ik ben iemand die kijkt naar de ontwikkeling van het land en hetgeen we achterlaten voor de volgende generaties. Als er iets goed gaat moet het gezegd worden, zoals in dit geval. Overheid, gaat u zo door.

R.C

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.


Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.