De NPS was een partij waar er altijd rekening moest worden gehouden tijdens parlementsverkiezingen. Maar zal dat bij de komende verkiezingen ook zo zijn? Ik denk het niet. Binnen de gemeenschap proef ik veel teleurstelling in de groene partij. De NPS is op sterven na dood!

De vele beloften van de afgelopen decennia zijn gewoon niet waargemaakt. Het merendeel van de kiezers is tot het besef gekomen dat praatjes geen gaatjes vullen. Tijdens de perioden dat de NPS een president leverde zijn de burgers gewoon steeds meer aan koopkracht gaan verliezen. met ander woorden: ze werden armer.

Een ander punt is dat de infrastructuur van Suriname zienderogen achteruitging. Kapotte wegen, slechte elektriciteit- en watervoorziening evenals criminaliteit waren aan de orden van de dag in de opeenvolgende perioden Venetiaan. En dat is keihard terugbetaald door het volk met slechts drie zetels bij de afgelopen verkiezingen.

Mijn prognose is dat de NPS mogelijk een zetel kan halen in 2015. Meer zit er gewoon niet in. Ook de SPA zal geen zetel meer weten te bemachtigen net als DA91.

De ogen van de Surinamers zijn open gegaan. Praatjes vullen geen gaatjes.

H. Kerto

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.