Ik wil even graag mijn  gal spugen met betrekking tot het netwerk van Telesur hier op Rosebel. Dit probleem is al langer dan twee maanden gaande. Je kunt nauwelijks of helemaal niet bellen of pingen. Het  lukt helemaal niet. Het probleem is meerdere male aangekaart bij de helpdesk van het bedrijf maar die afdeling  schijnt ook niets te doen met de klachten.

Werken hier op Rosebel betekent twee weken weg zijn van je gezin. Kunt u zich voorstellen als wij  geen contact met onze geliefden in de hoofdstad kunnen maken? Ik hoop echt dat er op korte termijn wat gedaan wordt aan dit probleem. Het ligt niet aan het gebied aangezien andere providers wel helder bereik hier hebben.

Redactie van GFC kunt dit probleem alstublieft publiceren, het is ondraaglijk geworden.

Graag wil ik anoniem blijven. Een werknemer.

In de rubriek ‘Ingezonden’ stelt GFC Nieuws een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.