Het Kwaku Summer Festival gaat dit jaar zeker door. Voor het eerst zal er entree worden geheven. Maar de organisatoren, ook bekend van de Uitmarkt en het Keti Koti Festival, zeggen dat het publiek ook een volwaardige programmering tegemoet kan zien. De toegangsprijs wordt laag gehouden op 2,5 euro. Mensen met een stadspas mogen 1,5 euro betalen. Er wordt nog nagedacht voor staffel tarieven voor alle 4 weekenden.

Inmiddels is de website www.kwakusummerfestival.nl in de lucht en geniet de Facebook pagina overweldigende belangstelling. Voetbal wordt weer het middelpunt van het festival en zal voor jeugd, senioren, veteranen en vrouwen worden georganiseerd op het ultramodern sportcomplex van Zuidoost-United.

Op dinsdag 2 april a.s. staat een informatiebijeenkomst gepland voor kraamhouders die belangstelling hebben in deelname aan het Kwaku Summer Festival 2013. De bijeenkomst vindt plaats in het Stadsdeelkantoor van A’dam Zuidoost aan het Anton de Komplein en begint om 19:00uur. Inloop vanaf 18:30u. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.