Muziekcomponist en zanger Anu Malik heeft het Israëlische volkslied gekopieerd en het gecomponeerd voor het Bollywood-nummer ‘Mera Mulk Mera Desh’ voor de film Diljale.

Het publiek besefte het bedrog van Malik onlangs toen Artem Dolgopyat een gouden medaille won op de Olympische Spelen in Tokio en het nationale volkslied van Israël werd gespeeld toen hij de medaille kreeg. De netizens vonden een opvallende overeenkomst tussen het Israëlische volkslied en Anu Maliks compositie ‘Mera Mulk Mera Desh’. Ze kwamen er al snel achter dat Anu Malik de melodie van het Israëlische volkslied had gekopieerd en begonnen hem te trollen.

Een gebruiker van social media noemt hem een ​​tijdreiziger en deelde de foto van ‘Hatikvah’ die werd geboren in 1870, voor het eerst zong in 1887 en later door Israël werd aangenomen als het volkslied in 1948.

Een andere gebruiker, zei dat Anu Malik 25 jaar lang 1 miljard mensen voor de gek heeft gehouden en niemand besefte het. Sommige netizens hebben ook video’s geüpload van de auditie van Indian Idol, waar een deelnemer de zangstijl van Anu Malik opvoerde en hem op zijn beurt brutaal trollde.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.