Dit is een bericht van GFC Nieuws

GFC NIEUWSREDACTIE- Door de wonderen van de wetenschap werd een vrouw in de VS in staat gesteld om haar eigen kind te dragen, ondanks het feit dat ze zonder baarmoeder was geboren.

Als tiener was Jennifer naar eigen zeggen een laatbloeier en wachtte ze vol verwachting op het moment van haar eerste menstruatie.

Maar het gebeurde nooit en haar moeder bracht haar naar een arts die tijdens het onderzoek haar baarmoederhals niet kon vinden.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Vrouw zegt dat artsen haar baarmoeder verwijderden en geslachtsdeel hebben dichtgehecht zonder toestemming

Ze had wel eierstokken, maar verdere tests bevestigden dat Jennifer geen baarmoeder had.

Ze werd gediagnosticeerd met het Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser-syndroom (MRKH) en zou ze geen baby kunnen dragen.

De nu 33-jarige zei dat ze kapot was van de diagnose, maar ondanks dat het medisch onmogelijk was, geloofde ze dat ze op een dag zwanger zou worden en haar eigen kind zou krijgen.

Jennifer’s wens kwam uit dankzij de moderne geneeskunde – en heeft ze nu twee gezonde kleine meisjes Jiavannah en Jade met haar man Jason, 34, na het ondergaan van een baanbrekende baarmoedertransplantatie in december 2016.

Ze wordt beschouwd als de eerste vrouw in de geschiedenis van de VS die twee wonderbaby’s heeft gehad na een geïmplanteerde baarmoeder.

Foto: Caters

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.