INGEZONDEN- Het is voor de zoveelste keer bewezen dat mannen het zwaar te verduren hebben in Amerika.

Of je veel geld bezit of arm bent als job, jonge en volwassen mannen in dat land lopen extreem veel risico’s om onschuldig voor de rest van hun leven opgesloten te worden in de gevangenis.

Je hoeft maar de verkeerde vrouw tegen te komen, haar te bejegenen, omgang te hebben of een relatie met haar aan te gaan en de kans dat het is afgelopen met je normale leven neemt toe.

Bij het minste en geringste zijn vrouwen daar in staat om je leven volledig te ruïneren, je voor langere tijd achter de tralies weg te stoppen.

In Amerika hebben deze gewiekste vrouwen het zelf gepresteerd, om 20 jaar na omgang met wederzijds goedvinden valse aanklachten in te dienen wegens misbruik. En ze worden nog serieus genomen ook door het OM.

R. Kelly is na Bill Cosby, Harvey Weinstein en Ron Jeremy het zoveelste slachtoffer van vrouwen die erop uit zijn om mannen helemaal te breken.

Het is bij een ieder bekend dat beroemdheden met veel invloed, vooral in de film- en muziekwereld, heel vaak benaderd worden door carrièrevrouwen die zich openlijk aanbieden om mee van bil te gaan.

In ruil verlangen ze een filmrol of hulp om hogerop te komen in deze lucratieve industrieën.

Wanneer ze hun zin niet krijgen of hun doel al hebben bereikt, gaan deze mannenhaters er niet voor uit de weg om te strooien met valse zeer belastende verklaringen bij de politie.

Het is triest dat een wereldster als R. Kelly nu ook slachtoffer is geworden van deze heksen.

In een land als Amerika word je in dit soort gevallen haast altijd schuldig bevonden vanwege de druk van vrouwenbewegingen.

Het resultaat is dat je vaak genoeg voor de rest van je leven, 23 uur per dag in een een kamer van 2 X 3 zal moeten doorbrengen.

Ik heb er lange tijd gewoond maar zet geen voet meer in dat land!

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar redactiegfc@gmail.com

Dit is een bericht van GFC Nieuws

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.