Home » Surinaams nieuws » Ierland met 4-0 overklast door Spanje

Ierland met 4-0 overklast door Spanje

Fernando Torres haalt al in de vierde minuut uit voor de 1-0 van Spanje.

PARAMARIBO – De Ierse Republiek heeft vanmiddag met 4 – 0 verloren van Spanje. De Spanjaarden overklasten de Ieren volledig. Na vier minuten scoorde Fernando Torres het eerste doelpunt. David Silva tilde de stand naar 2 – 0 enkele minuten na de spelhervatting.

Het was weer Torres die het derde doelpunt scoorde en Cesc Fabregas completeerde in de 83ste minuut de eindstand van 4-0. Spanje heeft nu vier competitie punten na haar gelijkspel in de eerste wedstrijd tegen Italië.

Italië speelde eerder op de middag weer eens gelijk en wel tegen Kroatië. Andrea Pirlo bracht Italië door een vrije trap vanaf de rand van het strafschopgebied naar een 1-0 voorsprong. Deze werd teniet gedaan toen Mario Manzukic een kwartier voor het einde het evenwicht herstelde.

Kroatië heeft nu ook vier punten, terwijl Italië is blijven steken op twee. Ierland staat op de laatste plaats met 0 punten. Italië speelt zijn laatste wedstrijd in de voorronde tegen Ierland en Kroatië komt uit tegen Spanje. Morgen speelt Oekraïne tegen Frankrijk en Engeland komt uit tegen Zweden.