GFC NIEUWSREDACTIE- Een man van wie de personalia vooralsnog onbekend is, werd in de vroege ochtend van 25 februari tijdens een berovingspoging dodelijk geraakt door een kogel uit het wapen van de 30-jarige P.T.

De politie van Paranam kreeg omstreeks 00.34 uur de melding van een schietincident aan de Martin Luther Kingweg. De wetsdienaren begaven zich voor onderzoek naar de locatie en troffen ter plaatse de beller P.T. aan. Hij verklaarde aan de politie dat hij ondernemer is en arbeiders thuis had afgezet. Bij terugkeer op zijn woonadres constateerde hij onregelmatigheden.

Het viel hem op dat enkele koeien die hem toebehoren uit de stal waren, waardoor hij op controle uitging. Bij die gelegenheid trof hij twee onbekende mannen, van wie één gewapend was met een vuistvuurwapen op zijn erf aan.

Bij het zien van de ondernemer, werd het vuur op hem geopend. Met een vuistvuurwapen dat hij bij zich had, beantwoorde hij het vuur en schakelde de politie in. Hij liep geen letsels op.

Op één van de omliggende percelen troffen de politieambtenaren een man van creoolse komaf aan. Hij bleek schotverwondingen te hebben opgelopen aan zijn rechter scheenbeen, linkerknie en linkerzijde van zijn stuit en vertoonde geen levensteken meer.

Het ontzielde lichaam van de verdachte en het vuistvuurwapen van de ondernemer zijn in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt gewerkt.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is te bereiken op de telefoonnummers 403645 of 402736.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.