Live nieuws en radio streams uit Suriname!

Hulp op komst voor gestrande passagiers DAE

PARAMARIBO, 28 aug – Voor de gestrande passagiers van vliegmaatschappij Dutch Antilles Express, DAE, is hulp op komst. Zowel in Suriname als op Curaçao worden modellen uitgedacht. De Curaçao Tourism Board overweegt minstens één extra vlucht te organiseren. Er zijn wel voorwaarden.

De belangrijkste is dat passagiers aangeven wat ze willen. “Het is een mogelijke oplossing, die afhankelijk is van de reactie. We willen geen valse hoop geven. Het is niet definitief, we proberen een oplossing te vinden”, zegt Angelo Harms, marketing manager van de board, tegenover ATV. In Suriname en in Curaçao zitten passagiers die niet kunnen afreizen. Behalve Suriname zijn er ook een aantal Fransen bij die het North Sea jazzfestival op Curaçao wilden meemaken.

De Curaçao Tourism Board bekijkt het aantal aanvragen voor extra vluchten. Ook in Paramaribo wordt naar oplossingsmodellen gekeken. Vicepresident Robert Ameerali zei in het parlement dat er nu geëvalueerd wordt. Een extra obstakel is het hoogseizoen, waardoor er nauwelijks ruimte is op vluchten. De Associatie van Surinaamse Reisagenten heeft intussen de internationale reiskoepel gevraagd om tegoeden van DAE beschikbaar te stellen voor de gestrande reizigers.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.


Posted

in

by