Door Andjenie Harkhoe

PARAMARIBO- De pedicure die vorig jaar een klant tijdens een behandeling moedwillig een diepe snee in zijn linkerteen toebracht, maakte de afgelopen week weer een slachtoffer.

De vrouw ging bij een mannelijke cliënt, R.R., die overigens niet op de hoogte was van haar ’snijverleden’, thuis op bezoek om hem aan een likdoorn te behandelen. Tijdens de behandeling maakte ze naar haar zeggen echter ‘een vergissing’ door de man een diepe snee in zijn voet toe te brengen. R.R. moest zich vervolgens onder behandeling van een medicus stellen om de bloeding te stoppen.

GFC verneemt dat het jongste slachtoffer niet kan geloven dat het om een ongeluk gaat. “Ik weet zeker dat zij me expres zo diep heeft gesneden. Het was absoluut geen foutje, dit was een bewuste aanval om mij te verwonden. Echter kan ik het niet bewijzen. Het ging zo snel”, vertrouwde het slachtoffer zijn zus toe.

Eerder had de vrouw met sadistische neigingen, uit naar later bleek, wraakmotieven, een man al een diepe snijwond toegebracht. Toen verontschuldigde zij zich ook. Het zou een ‘foutje’ zijn geweest. Het slachtoffer, de 42- jarige ondernemer C., werd toen ruim vier weken door een arts behandeld, voordat de wond volledig genezen was.

Een paar maanden na dat incident vertelde de pedicure een familielid echter in vertrouwen, dat ze expres een snee had toegebracht, zo verneemt GFC. De dader zou een haat-liefde-verhouding hebben met mannen na een erg teleurstellende relatie met een vriend.

Een andere ervaren pedicure laat desgevraagd weten dat er wel eens een foutje gemaakt kan worden tijdens de behandeling. “Het kan gebeuren. Maar in deze kwestie lijkt er opzet in het spel. Vooral als het gaat om diepe wonden die flink bloeden. Je kan je niet altijd verschuilen achter het argument “het is een vergissing”. Ook het feit dat de dader later aan een familielid vertelde dat ze doelbewust een diepe snee toebracht, wekt veel argwaan”, weet de voetdeskundige.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.