Hillary Clinton feliciteert Suriname met Onafhankelijkheidsdag

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton heeft gisteren een felicitatie boodschap aan de Surinaamse regering verstuurd in verband met de Surinaamse dag van de Onafhankelijkheid (Srefidensi). “Namens president Obama en het volk van de Verenigde Staten, ben ik erg blij om de beste wensen te sturen naar de mensen van Suriname bij het vieren van 37 jaar onafhankelijkheid op 25 november 2012

Onze twee landen delen een rijke traditie van culturele en religieuze diversiteit, welk de basis vormt voor een betere toekomst. Uw inspanningen om uw natuurlijke hulpbronnen en milieu te beschermen zijn een voorbeeld voor anderen. Door middel van de Caribbean Basin Security Initiative zorgen onze twee landen voor meer veiligheid voor de bevolking van de regio, alsook het versterken van de democratie, de rechtsstaat en transparante overheid en de uitbreiding van de mensenrechten.

Ik wens u een gelukkig, veilig en welvarend onafhankelijkheidsdag terwijl u geniet van een aantal van Suriname’s festiviteiten welke voor de eerste keer in Nickerie, worden gehouden” aldus de boodschap van Clinton.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.