Een andere grote bokswedstrijd staat op het punt te worden geannuleerd nadat Paradigm Sports Management (vooral bekend als vertegenwoordiger van Conor McGregor) een bevel heeft ingediend om Manny Pacquiao te stoppen met vechten tegen Errol Spence op 21 augustus.

Paradigm en Pacquiao vechten al maanden legaal met elkaar, waarbij Paradigm Manny ervan beschuldigde een voorschot van $ 3,3 miljoen te hebben geaccepteerd als onderdeel van een managementovereenkomst en vervolgens op hen te stuiten. Ze klaagden ook dat ze een groot geldgevecht hadden georganiseerd voor Pacquiao in Dubai tegen Mikey Garcia, alleen om Pacquiao aan te kondigen dat hij in plaats daarvan tegen Errol Spence zou vechten.

Pacquiao’s flagrante schending van de exclusiviteitsrechten van Paradigm zorgde ervoor dat Paradigm geldelijke schade leed, bestaande uit de inkomsten die het zou hebben verdiend met het gevecht tussen Pacquiao en Garcia en het voorschot van $ 3,3 miljoen dat Pacquiao heeft behouden; evenals onherstelbare schade aan zijn reputatie.”

Paradigm vraagt ​​de rechtbank om ofwel het gevecht te stoppen, ofwel Pacquiao te dwingen meer dan $ 8 miljoen in escrow te zetten om de mogelijke schade te dekken die Paradigm van de bokser verlangt. Het team van Pacquiao heeft als reactie een sterk geformuleerde klacht ingediend, waarvan we een deel te zien krijgen dankzij WorldBoxingNews.

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.