Rabin Parmessar tijdens een ACP/EU vergadering.

Door Johan Donner

PARAMARIBO – “ Ik doe een beroep op een ieder, in het bijzonder de bedrijven en alle mensen op straat, om dat deel van de berm die ze gebruiken ook te helpen schoon houden.

Laten we met zijn allen moeite doen om zelf ook in een schone en prettige omgeving te blijven leven, want het loont om netjes te zijn.”

Dit zegt het parlementslid Rabin Parmessar aan GFC in reactie op onze vraag naar de stand van zaken bij de voorbereidingen van de komende ACP/EU vergadering volgend maand november in ons land.

Parmessar die ook voorzitter is van de parlementscommissie die de voorbereidingen treft geeft verder aan dat er veel door deze overheid wordt geïnvesteerd in het schoonmaken van ons land.

Hij wijst erop dat niet allen voor de ACP/EU bijeenkomst enkele honderden buitenlandse gasten hier op bezoek zullen komen.

“Binnenkort vergaderen ook de directeuren van de Rekenkamers van de regio hier. Op 13 november 2012 wordt het Divali feest weer gevierd. Tientallen artsen zijn op bezoek voor een conferentie. We krijgen straks enkele honderden moslim conferentiegangers te gast. Bij de onafhankelijheidsviering en de jaar wisseling zullen velen die in het buitenland wonen hier vertoeven en volgend jaar zullen enkele duizenden mensen uit de regio in ons midden zijn voor Carifesta XI”, verduidelijkt Parmessar.

“Ik doe een beroep op onze bevolking om te houden van ons land door er netjes mee te zijn. Het heeft vele voordelen. Als mensen zien dat we een net volk zijn zullen ze graag weer komen en anderen uitnodigen. Zo gaat ons toerisme groeien en zullen we meer deviezen verdienen. Het loont echt om netjes te zijn”, betoogt ten slotte de volksvertegenwoordiger.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.