Een must voor dit kapsel is een steiltang, zorg er dan wel voor dat er geen enkel golfje in je lange lokken te bespeuren valt. Modellen op de catwalk hebben bewezen dat deze look erg glamoureus kan zijn, ideaal voor de feestdagen dus.

De textuur van dit soort kapsel is voor iedereen hetzelfde: steil, plat en glanzend. Maar je kiest wel zelf hoe je dit draagt. Bij Versus werden de voorste lokken achteraan vast gestoken, je kan ze ook een met een kammetje vastmaken. Bij Elie Saab had iedereen een volle, strakke pony en Jean Paul Gaultier ging voor een middenscheiding. Prada leukte het geheel op met kleurrijke extensions.

Voor je met de stijltang aan de slag gaat, is het belangrijk dat je het haar beschermt met een speciale spray. Investeer ook in een goed toestel met titaniumplaten, dit is om schade aan je lokken te voorkomen. Als je de tang in je haren zet, doe het dan in een vloeiende beweging. Anders krijg je een golf onderaan en dat is allesbehalve de bedoeling. Als je alles klaar bent met de steiltang, borstel het dan nog een keer met een kam waarop je haarlak aanbracht. Als de voorste lokken je storen, kun je deze strak naar vastzetten met een subtiel speldje of een staart laag in de nek maken.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.