Randy Jagdeo (30), een zakenman die in Guyana door de politie wordt verdacht van en gezocht voor de moord op motorracer Kurt Davis, houdt zich vermoedelijk schuil in Suriname. Hij zou vorige week dinsdag Davis volgens Times voor zijn woning in de wijk Eccles hebben doodgeschoten. Huisgenoten van het slachtoffer stonden erbij, toen Davis na een korte woordenwisseling door een regen van kogels werd geraakt.

Jagdeo heeft 12 schoten gelost op Davis. Volgens de krant verdacht Jagdeo hem een relatie met zijn vrouw te hebben. Jagdeo en Davis zouden goede racematen zijn geweest en vaak samen door de straten van Georgetown en Nickerie op hun motorfietsen hebben geracet.

Hoewel de Guyanese rechercheurs er ernstig rekening mee houden dat de man in Suriname is ondergedoken, is de Surinaamse politie nog niet verwittigd, zegt de Times vandaag. Volgens de krant is het Korps Politie Suriname (KPS) wel op de hoogte van het geval. Het is echter niet duidelijk of er een verzoek is van Guyana om assistentie van de Surinaamse politie, of over een eventueel uitleveringsverzoek en of arrestatiebevel.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.