Je hoort er zelden of nooit over aan de toog, maar genereuze bazen, ze bestáán! Getuige hiervan is de 46-jarige Noor Cato Syversen, die uit dankbaarheid voor de groei van zijn firma maar liefst vijfhonderd werknemers gratis naar het Spaanse Mallorca stuurt. Respect!

Omdat gulheid zich alleen in cijfers uitdrukt: Syversen spendeert zo’n 381.000 euro aan de zon-en-sangria-vakantie van zijn personeel in Mallorca. Vier dagen lang zal het feest zijn voor de werknemers, en wel gratis. Syversen noemt het zelf een ‘mooie beloning’ voor de gelukkigen die er mee voor zorgden dat Creditsafe de laatste vijftien jaren altijd kon groeien.

‘Er zijn dus toch bazen die de werkvloer appreciëren’, aldus verkoper Mark Davies aan The Sun. ‘Niemand van ons zag de zon tot nog toe tijdens deze vreselijke zomer, dus we staan allemaal te popelen om te vertrekken.’

Het bedrijf telt 250 werknemers in Cardiff en Carephilly in Wales en nog eens 250 verdeeld over de rest van Europa.

Bedrijfsleider Cato Syversen boekte een hotel en is van plan een talentenwedstrijd te houden en een voetbaltournooi en wil zelf achter de draaitafels kruipen als DJ in een nachtclub. ‘Dit initiatief is elke cent waard met alle aandacht dat het krijgt. Mijn personeel is fantastisch en iedereen kijkt ernaar uit. Vooral ikzelf’, besluit de wilde weldoener.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.