Door Johan Donner

PARAMARIBO /NICKERIE – Op zaterdag 29 september 2012 wordt wederom een spectaculaire  Parbo Night gehouden bij Residence Inn in het westelijkgelegen grensdistrikt Nickerie.

Dit jaarlijks terugkerend evenement ter afsluiting van de grote vakantie en georganiseerd door Residence Inn Nickerie is zonder twijfel het grootste evenement in het westen van het land.

Duizenden mensen reizen ieder jaar speciaal voor dit evenement naar Nickerie en enkele dagen van te voren  zijn alle hotels, appartementen en vakantiehuizen gereserveerd. In het verleden is het zelfs voorgekomen dat mensen in hun auto langs de weg hebben moeten slapen.

Een van de grote attracties is altijd de Parbo veiling waarbij diverse items zoals Parbo truien, Paraplu’s maar ook koelboxen en andere spullen gekocht kunnen worden met Parbo Money.

Om een stormloop te voorkomen op de Parbo Money is het nu al mogelijk om bier te consumeren bij Residence Inn waarvoor men Parbo Money terug krijgt.

De organisatie legt er de nadruk op dat de Parbo Night toegankelijk is voor een ieder, maar dat de consumptie van bier slechts geschikt is voor heren en dames vanaf 18 jaar en ouder.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.