GFC NIEUWS- De huishoudelijke vergadering van De Nationale Assemblee (DNA) die was uitgeschreven voor 2 juli zal op een nader te bepalen datum uitgeschreven worden.

Het gebouw moest woensdagavond grondig worden ontsmet, nadat diverse politici die maandag aanwezig waren in de zaal positief getest zijn op Covid-19.

Na het nieuws dat PL-voorzitter Paul Somohardjo en Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de NPS positief waren getest, toonden testresultaten van woensdagmiddag dat meerdere coalitieleiders besmet waren met het coronavirus.

De leider van de ABOP tevens voorzitter van DNA is ook positief getest op Covid-19, evenals de voorzitter van de NPS, Gergory Rusland. De test die uitgevoerd is op VHP-voorzitter Chandrikapersad Santhoki wijst negatief uit.
Het advies is gegeven aan de politieke leiders om in zelfquarantaine te gaan.

Vele mensen maken zich thans zorgen, omdat Brunswijk in contact is gekomen met honderden personen na zijn installatie als voorzitter van de DNA. Ook was Brunswijk woensdagmiddag aanwezig bij een kranslegging bij het standbeeld van Kwakoe.

Rusland en Brunswijk maakten zelf op social media bekend dat ze positief zijn getest.

Rusland en zijn echtgenote zijn in thuisisolatie, terwijl Somohardjo en Brunswijk ter observatie zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Het bericht Grondige ontsmetting DNA na positieve coronagevallen verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.