Home » Surinaams nieuws » Golden Jaguars slaan terug

Golden Jaguars slaan terug

PARAMARIBO- De coach van Guyana, Joseph Wilson, heeft zijn voetballers laten praten. Na de 4-2 ondergang afgelopen woensdag tegen Vitesse beloofde hij gisteravond een betere partij te zullen spelen. De tegenstander Suriprofs/Natio werd met lege handen achtergelaten.

Het werd 2-1. In de eerste helft die weinig hoogtepunten kende werd er niet gescoord. Rond de vijfde minuut in de tweede speelperiode kwamen de westerburen op 1-0 via een penalty. Later bouwden de Guyanezen de voorsprong uit naar 2-0. Kort voor het eind reduceerde de mix selectie de stand naar 1-2.

De gemengde selectie probeerde nog de gelijkmaker te scoren maar de Golden Jaguars hielden stand. Het verlies van Suriprofs/Natio zal mogelijk het duel van morgenmiddag tegen Vitesse minder aantrekkelijk maken. Een gelijkspel voor de ploeg uit Arnhem is voldoende om als winnaar van het toernooi uitgeroepen te worden.