Skin Glanz in samenwerking met Blue Grand Cafe heeft een succesvolle lezing achter de rug met dr. W. Heesbeen uit Curaçao.

CEO van Skin Glanz, Sima Jimidar, geeft aan dat het een lezing is geweest over onderwerpen als hoge bloeddruk, herseninfarct en hartinfarct. Het team heeft inmiddels twee lezingen achter de rug. De eerste was getiteld Urologisch Nader Bekeken met uroloog Paul Kil uit Nederland. En de tweede is gehouden met dr.W. Heesbeen.

Het is een prachtige lezing geweest en het aanwezig publiek heeft heel veel vragen gesteld. Het was een volle bak. Vermeldenswaard is dat de eigenaar Blue Grand Cafe ter beschikking heeft gesteld en voorkeur heeft gegeven aan een medische lezing. In andere landen zou men moeten betalen om zo een lezing bij te wonen. Skin Glanz in samenwerking met Blue Grand Cafe heeft het gratis kunnen doen.

Een bijzonder woord van dank gaat naar het hele team en het publiek. “Paramaribo was geweldig en wij maken ons gereed voor ons rijstdistrict Nickerie”, vertelt voetreflexoloog Sima Jimidar in gesprek met Dagblad Suriname

 (Khoesiaal P.)

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.