“Ik voelde mij al jaren niet echt lekker. Ik was vaak moe, had weinig energie en was ook dikker geworden. Ook mijn gezicht was niet meer zo stralend want ik kreeg een onzuivere huid”, zegt Sandra uit Paramaribo. Zij is onderwijzeres en is op aandringen van een nicht een paar maanden geleden begonnen met het gebruik van het gezondheidsdrankje Grannur.

Zij zegt prettig verrast te zijn met de resultaten “In vergelijking met een tijd geleden zie ik er nu veel beter uit. Het drankje laat mij veel beter voelen en ik heb nu ook duidelijk meer energie. Ik ben bovendien in totaal 7 kg afgevallen, mijn huid is duidelijk verbeterd en mijn haar valt minder uit. Ik voel mij nu echt weer lekker en gezond. Grannur heeft mij geholpen, mijn gezondheid is nu helemaal in orde. Ik voel me beter, slanker en mooier.

Het natuurmiddel dat in Suriname bij Dio drogisterijen en ook Constantin wordt verkocht, is samengesteld op basis van een synergetische combinatie van de meest gezonde vruchtenschillen op onze planeet. Het wordt volgens een ingenieus procedé in Nederland geproduceerd.

Steeds meer dikke personen evenals diegenen met huidklachten of verschillende gezondheidsklachten gebruiken Grannur. Internationale gezondheidsexperts, huidspecialisten alsook verjongingsexperts adviseren het frequent.

Talloze evidence-based studies hebben aangetoond dat de nutriënten in Grannur, een zeer heilzame werking hebben op meerdere belangrijke en vitale processen in het menselijk lichaam.

Zo is Grannur erg rijk aan anti-oxiderende fytonutriënten als tannines en flavonoïden en bevat het veel polyfenolen: onder meer punicalagins, ellagitannines, gallocatechins, catechines en anthocyanen.

Het drankje zit daarenboven boordevol gezonde voedingsstoffen als natuurlijk pantotheenzuur, ascorbinezuur en kalium. Deze speciale synergetische combinatie substanties zijn medeverantwoordelijk voor de vele gezondheidsvoordelen van Grannur.

Wanneer kan je Grannur gebruiken

Door de bijzondere combinatie natuurlijke nutriënten, in het bijzonder punicalagins, kan Grannur bij velerlei klachten worden ingezet. Huidexperts schrijven dit effectief vruchtenconcentraat voor aan personen met huidklachten vanwege het krachtig zuiverend effect.

Vooral personen met huidvlekken, acne, puistjes, een onzuivere huid of andere huidklachten hebben er bij langdurig gebruik enorm veel baat bij.

Ook gerenommeerde afslankspecialisten adviseren veelvuldig Grannur te gebruiken ter ondersteuning van het afslankproces. Het natuurmiddel heeft een bijzonder positieve invloed op de koolhydraatstofwisseling. Dikke personen kunnen Grannur dus ook gebruiken als adequaat hulpmiddel om af te slanken en gezonder te worden.

Maar ook als je geen klachten hebt en gezond, jong en mooi wil blijven kan je elke dag een theelepel Grannur gebruiken, zeggen experts. Sporters gebruiken dit natuurmiddel bijvoorbeeld om vitaler door het leven te gaan en de prestaties te verbeteren.

Volgens de vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert Jonathan Clarke kan Grannur voor tal van klachten worden gebruikt. Het belangrijke pluspunt is dat het vruchtenconcentraat geschikt is voor een ieder, totaal geen bijwerkingen geeft en juist de gezondheid op verschillende manieren ondersteunt.

Grannur kan volgens de topexpert- door de brede werkzaamheid- worden ingezet bij overgewicht, huidklachten, impotentie, stress, pijnklachten, gewrichtsproblemen, reuma, haaruitval, nagelproblemen, verminderde weerstand, lusteloosheid en slapeloosheid. Bovendien zorgt Grannur voor meer vitaliteit en levenskracht.

Het bericht Gezond drankje om je beter te laten voelen en mooier te maken steeds populairder in Suriname verscheen eerst op GFC Nieuws.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.