De recherche van regio Midden heeft woensdag in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Politie Inlichtingen Dienst (PID) de 40-jarige Ronny K., de 36-jarige Rodney G. en de 37-jarige Orlando K. aangehouden. Dit drietal wordt ervan verdacht op vrijdag 19 oktober een inbraak te hebben gepleegd in een woning in het district Wanica.

D verdachten maakten een groot geldbedrag in SRD, gouden sieraden, een laptop en een tablet buit.

Na hun daad verlieten zij de plek in een wit gelakte Toyota Vitz gekentekend PC 82-78. Het vermoeden bestaat dat dit voertuig een gestolen voertuig is en dat er meerdere inbraken hiermee is gepleegd.

Na bekomen en uitgewerkte informatie zijn deze drie verdachten in beeld gebracht. Ronny werd bij een appartementencomplex aangehouden. De witgelakte Toyota Vitz is bij Ronny aangetroffen en in beslag genomen.

Op aanwijzing van Ronny is de tweede verdachte Rodney in een auto op de kruising van de Rozenhout- en de Christophel Kerstenstraat aangehouden. De derde verdachte Orlando werd thuis te Goede Verwachting aangehouden.

Ronny probeerde aan zijn aanhouding te ontkomen, waardoor de politie genoodzaakt was waarschuwingsschoten te lossen om hem tot andere gedachten te brengen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.