De politie van het ressort Centrum heeft op zaterdag 13 augustus de 35-jarige verdachte Miquel A. ter zake bromfiets diefstal aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Deze verdachte nam op woensdag 10 augustus een bromfiets die niet afgesloten was en voor een winkelpand aan de Jodenbreestraat stond geparkeerd weg. Toen de benadeelde uit de winkelzaak kwam en zijn bromfiets niet zag, deed hij aangifte van diefstal bij de politie.
De wetsdienaren stelden een onderzoek in en na de camerabeelden op zaterdag 13 augustus te hebben bekeken, werd de verdachte in beeld gebracht. Een security guard van de winkelzaak die op die dag al vrij van dienst was, signaleerde de verdachte aan de Heiligenweg en herkende hem positief. Hij hield Miquel staande en droeg hem vervolgens over aan de politie van het ressort Centrum. Naderhand kwam tijdens het onderzoek aan het licht dat de bromfiets na de aangifte van de diefstal onbeheerd was achtergelaten voor een winkelpand te Meerzorg in het district Commewijne. Het rijtuig werd vervolgens door de politie van het bureau Meerzorg in beslag genomen. De benadeelde werd opgeroepen en heeft zijn bromfiets positief herkend.

The post Gestolen bromfiets in Paramaribo terug gevonden in Commewijne; bromfiets dief aangehouden; appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.