Het is triest hoe RBC voorheen RBTT ABNAMRO, HBU omgaat met haar gepensioneerden. Mensen die zeker 30 jaar en soms meer hun krachten hebben gegeven worden als een stuk vuil behandeld. In vergelijking met andere banken of instanties.

De Surinaamsche Bank stuurt op zijn minst een kaartje met hoogtij en feestdagen, RBTT niet. Er is met heel veel bravoure vermeld dat RBC Suriname de enige is in de regio die het afgelopen jaar winst heeft geboekt. Momenteel zijn er enkele gasten uit het buitenland en zijn alleen de werknemers uitgenodigd voor een onderhoud in hotel Torarica, de gepensioneerden tellen niet mee.

Hieronder een kopie van de brief met de nadruk op “alleen voor werknemers”:.

Beste collega’s,

Hierbij nodigen wij u vriendelijk uit voor het bijwonen van een Town Hall Meeting op 20 Februari 2014.

Deze Town Hall Meeting zal worden geleid door dhr. Peter Ng A Tham – Country Manager Suriname samen met mevr. Patricia Borger – Managing Director Dutch Caribbean & Suriname. Voorts zullen ook aanwezig zijn de heren Pierre Rafini – Market Head Business Banking – Dutch Caribbean & Suriname, Pierrot Hurtado – Head Market Coordination & Optimization Dutch Caribbean & Suriname en Garrel Rosario – Human Resources Business Partner Dutch Caribbean & Suriname, ook onze lokale CMC zal aanwezig zijn .

De heer Krishendath Maharaj – Head Technology & Enterprise Services tevens lid van het Business Management Operating Committee van RBC Caribbean zal als speciale gast aanwezig zijn.

Tijdens de Townhall zal onze Country Manager samen met de Managing Director verder uitweiden over de belangrijkste ontwikkelingen binnen de RBC Royal Bank en specifiek Suriname en zullen zij ingaan op vragen.

We roepen u op om flink gebruik te maken van deze Town Hall, omdat dit een goede gelegenheid is voor u om rechtstreeks aan het senior leadership team uw vragen voor te leggen en een reactie daarop te ontvangen. Uw vragen kunt u ook vooraf opsturen naar HR tot uiterlijk Maandag 17 Februari om 12.00 uur.

U kunt uw vragen rechtstreeks sturen naar het email address van Chitra Gajadharsing chitra.n.gajadharsing@rbc.com of via uw manager. Ook kunt u via uw manager de vragen per afdeling/Branch verzamelen en opsturen aan Chitra Gajadharsing.

De Town Hall Meeting is slechts bedoeld voor RBC medewerkers (RBC dienstverband)

Locatie: Banquet Hall Hotel Torarica

Tijd: 4.00 pm – 5.30 pm

Datum: 20 Februari 2014

Geldt bij RBC het spreekwoord: De moor heeft zijn werk gedaan, de moor kan gaan? Zou het veel tijd in beslag nemen om de gepensioneerden voor 10 minuten te spreken? Schaamt u zich diep!

Gepensioneerden RBC

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.