Een gemengd team van de politie heeft op dinsdag 16 augustus in Regio Midden en Paramaribo wegcontroles en surveillance uitgevoerd. Deze controles vloeien voort uit het Zero Tolerance veiligheidsbeleid welke het Korps Politie Suriname (KPS) onlangs heeft afgekondigd.
De wegcontroles in Regio Midden hebben plaatsgevonden te Kwatta en Leiding waarbij er 90 voertuigen zijn gecontroleerd. In totaal zijn er 20 personen, wiens verzekerings-, keurings- en rijbewijs niet in orde waren proces-verbaal aangezegd. De verdachte C.K. (31) werd ook ter zake openbare dronkenschap, verstoring van de openbare orde en belediging van een ambtenaar overgebracht naar het politiebureau Leiding 9a.
In Paramaribo is er corrigerend en verbaliserend opgetreden. Op de kruising van de Hooge- en de Hofstraat is de 34-jarige drugsverdachte S.H. aangehouden. Op hem werden aangetroffen xtc-tabletten, 3 wikkels sukru, 1 zak marihuana , een fijn weger en een geldbedrag. S.H. werd vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica- Brigade en na afstemming met het Openbaar-Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

The post Gemengd team voert “Taks Force Operatie” uit te Regio Midden en Paramaribo appeared first on Korps Politie Suriname.

Dit bericht is afkomstig van Korps Politie Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.