KABALEBO—De gemeenschap van het ressort Kabalebo (Section Apoera en Washabo) in West-Suriname zal nauw betrokken worden bij de verdere ontwikkeling. Dit zegt de toekomstige districtscommissaris, Armand Jurel.

Jurel is van oordeel dat een districtscommissaris (dc) nimmer succes zal boeken bij de ontwikkeling van een ressort indien de gemeenschap niet nauw bij het proces betrokken wordt.

Hij is ook ontwikkelingswerker. Goed contact met de gemeenschap is zeker van belang, stelt hij. “Het is van eminent belang dat je als burgervader samen met de gemeenschap in kaart brengt welke ontwikkelingen in de toekomst voor het gebied uitgevoerd dienen te worden, vandaar dat de betrokkenheid van de gemeenschap niet onderschat moet worden”, verduidelijkt hij.

De burgervader in spé zegt ready te zijn. “Als het aan mij ligt start ik binnen een maand met mijn werkzaamheden als districtscommissaris van het ressort Kabalebo”. “Nu reeds doet dc Samsoedien een heel goede job, welke zeker voortzetting verdient. Ik ben er klaar voor om met dezelfde voortvarendheid en slagvaardigheid het roer van haar over te nemen”, aldus Jurel.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.