Zo trots zijn op je geslaagde dochter, dat je jezelf de gevangenis injuicht. Shannon Cooper uit het Amerikaanse plaatsje Florence is het gelukt. De dame was op de diploma-uitreiking van haar dochter. Medewerkers van de school attendeerden iedereen erop dat schreeuwen of juichen niet werd getolereerd, maar daar bleek de vrouw zich niet aan te kunnen houden.

Toen de Cooper in juichen uitbarstte toen haar dochter op het podium kwam, werd ze meteen uit de zaal gegooid. De school meldde er echter niet bij dat mensen ook meteen door de politie in de boeien zouden worden geslagen als ze uit de school werden gezet. Dit gebeurde dus bij moeder Cooper, die zich van geen kwaad bewust is.

“De orde verstoren? Hoezo dat?”, aldus de vrouw tegen WPDE-TV. “Mijn gedrag was gewoon die van een ontzettend gelukkige ouder. Ik heb mij niet verzet tegen mijn arrestatie, ik deed helemaal niets.”

Desondanks mocht mevrouw voor enkele uren de gevangenis in. Na het betalen van een borgsom van 225 dollar werd Shannon Cooper weer vrijgelaten.

(Spitsnieuws)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.