PARAMARIBO- Op zaterdag 24 november wordt de Stichting Dierenbescherming Suriname door Soll-servicestation ‘Welgelegen’ in de gelegenheid gesteld om op haar terrein een Carwash te organiseren. Tevens zal de stichting het publiek voorlichting geven, meldt voorzitter L. Bansse-Issa aan GFC.

De jongeren van de stichting Dierenbescherming Suriname zullen het publiek door middel van folders voorlichten en promotiestickers, onder meer bumperstickers, evenals T-shirts verkopen.

Voor de carwash zelf krijgt de organisatie, die bekend staat om haar goede werk, bovendien hulp van de jongemannen van stichting Rumas. Dierenbescherming is bijzonder verheugd over deze enthousiaste toezegging van de directeur van Rumas, mevrouw Emmy Hart.

Naast het wassen van auto’s zullen de Rumas-jongens een barbecue houden voor het versterken van hun eigen fondsen. De beide stichtingen nodigen daarom alle automobilisten uit om op die dag tussen 10 uur en 14 uur hun auto te komen wassen bij Soll Welgelegen.

“En terwijl u wacht kunt u genieten van de lekkere hapjes en alles te weten komen over de aanwezige stichtingen! Soll ‘Welgelegen’ zorgt voor de feestelijke omlijsting van het geheel”, laat Bansse-Issa tenslotte weten.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.