Het Britse fotomodel Larissa Summer heeft een mislukte lipvergroting ondergaan. Ruim anderhalf jaar na de behandeling is haar bovenlip nog steeds niet volledig genezen.

Haar lippen waren door een injectie met een onbekende stof enorm opgezwollen. The Sun schrijft dat het model er amper menselijk meer uit zag. “Ik keek in de spiegel en gilde. Een monster keek me aan”, aldus het 27-jarige model, dat zeker 75.000 euro heeft uitgegeven aan cosmetische operaties.

De laatste ingreep was een 250 euro kostende lipinjectie die voor een mooie volle mond moest zorgen. Haar bovenlip werd vier keer zo groot als normaal. Larissa, die de artiestennaam Laura gebruikt in video’s waar ze in optreedt, wil nu mensen bewust maken van de gevaren van nepdoktoren.

Zij had de prikjes gekregen van een bedrijf dat op een beurs stond. Een paar uur na de injecties begonnen haar lippen te tintelen en op te zwellen. De verkoper was intussen vertrokken van de beurs en reageerde heel laconiek toen ze opbelde. ”Die dingen gebeuren”, kreeg ze te horen. De zaak is inmiddels opgedoekt.

Summer kreeg antibiotica van een andere arts, maar het duurde maanden voordat haar lippen begonnen te krimpen. Haar lippen zijn 20 maanden na de ingreep nog steeds niet terug op de normale grootte.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.