PARAMARIBO- FM GOLD Radio 92.7 FM is binnenkort ook in Nickerie en Marowijne & omstreken te ontvangen. Volgens technical director Roberto Ernst zal eerst de launch van de “GOUDEN WEBSITE” plaats vinden. FM GOLD heeft langer dan 1 jaar met succes haar proefuitzending verzorgt op de 102.1 FM.

‘Ons bereik was natuurlijk al erg goed in de proeffase, langer dan een (1) jaar) mochten we opereren op de 102.1 FM, maar door deze frequentie wijziging hebben we ook een betere veldsterkte’, aldus FM GOLD technical director.

FM GOLD zal nog in 2012 haar uitzending met de allernieuwste Dalet verzorgen. Het station wordt momenteel door een breed publiek beluisterd, vanwege onder meer haar best beluisterde programma, Nyunsu ini Sranan Tongo (om 12.00 uur en om 18.00 uur).

Behalve Roberto Ernst zijn reeds de stemmen van Guillermo Samson en Glenn Truideman te horen op FM GOLD 92.7. Vanaf maandag 19 maart zullen de luisteraars ook de stem van Edith Russel horen. Ook Clyde Favery staat reeds in de startblokken op zijn diensten te verlenen aan FM GOLD.

Op de zondagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur worden de actuele ontwikkelingen met een “Gouden Vergrootglas” besproken door Roberto Ernst en Guillermo Samson.

Glenn Truideman presenteert op de zondagavond van 22.00 uur tot 24.00 uur het programma ‘Vizier”. Radio 92.7 FM GOLD begint voor de Paasvakantie nog met een ander actualiteiten programma. Volgens Roberto Ernst beschikt FM GOLD over een wachtlijst aan sollicitanten. De directie van dit omroep bedrijf kiest toch voor ervaren omroep personeel en stelt hele hoge eisen. Kortom, FM GOLD Radio 92.7 FM gaat voor TOP RADIO.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.