PARAMARIBO- Het gouden omroepteam waarmee FM GOLD de komende jaren zal werken, wordt begin september gepresenteerd aan de luisteraars. FM Gold zal met haar “gouden programmering” een nieuw format presenteren, gericht op een brede doelgroep.

Naast de populaire programma’s Nyunsu ini Sranan Tongo om 12.00  en 18.00 uur en Vizier op de zondagavond met Glenn Truideman , wil FM GOLD 92.7 FM, uitgroeien tot de ‘Beste nieuws- en Actualiteitenzender van Suriname.

Volgens Technical Director Roberto Ernst verliep de screening van de toekomstige medewerkers vrij vlot. Een zeer deskundig media team is bezig geweest met de selectieprocedure en de screening. Volgens het Management van Radio FM GOLD heeft de gouden zender in deze fase geen behoefte aan Disc Jockeys.

De nieuwsredactie zal de kracht en het gezicht van FM GOLD worden. Naast de functie van Technical Director is Roberto Ernst ook het hoofd van de Nieuwsdienst van FM GOLD. Het station is momenteel te beluisteren in Paramaribo, Commewijne, Wanica, Para en Saramacca op 92,7 FM.

Radio FM GOLD is uitstekend te ontvangen via internet www.fmgoldsuriname.com. Het omroepbedrijf treft nu de nodige technische voorbereidingen, om voor haar 2-jarig bestaan, op 26 december 2012 (2e kerstdag) in de overige districten uit te zenden.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.