Ik droomde dat ik het volgende las op gfcnieuws.com.

Suriname betreurt gebeurtenissen Bolivariaanse Republiek Venezuela

Vol afschuw heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) het bericht vernomen van de wrede, zinloze terreuractie die recentelijk plaats heeft gevonden in de Bolivariaanse Republiek Venezuela tegen vreedzame betogers. Suriname veroordeelt in de strengste bewoordingen deze terreurdaad en hoopt dat degenen die verantwoordelijk hiervoor zijn, hun straf niet zullen ontlopen.

Het ministerie spreekt haar diepste gevoelens van medeleven uit aan het volk en aan de families van de overledenen en gewonden. “Wij roepen de internationale gemeenschap op om de samenwerking te verdiepen en te versterken teneinde het euvel van staatsterrorisme met wortel en tak uit te roeien”, aldus BuZa.

Toen ik uit mijn droom ontwaakte, bleek het bovenstaande een bedrog te zijn. Dromen zijn bedrog, nietwaar?

En nu naar de realiteit. In Venezuela zijn tijdens protesten 16 ongewapende en vreedzame betogers die protesteren tegen de oplopende inflatie, de schaarste en de hoge criminaliteit, doodgeschoten door socialistische fascisten. “Uit het vrijdag (28/2/2014, aj) uitgeven persbericht van het Surinaamse Buitenlandse Zaken over het conflict in Venezuela, blijkt wel dat minister Lackin partij heeft gekozen voor het regime van Maduro.

De verklaringen van het Venezolaanse regime over het doodschieten van ongewapende studenten door de Guardia Nacional en door “Colectivos” (milities), werden kennelijk voor zoete koek geslikt door de Surinaamse delegatie.” Bronhttp://www.gfcnieuws.com/?p=208344.

Op 8 december 1982 werden 15 ongewapende en vreedzame burgers standrechtelijk geëxecuteerd door militaire fascisten. Er is een overeenkomst tussen 8 december en het bovenstaande. Dus Maduro veroordelen betekent ook Bouterse veroordelen. Vermoedelijk één van de redenen waarom minister Lackin partij heeft gekozen voor Maduro.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.