Ivan Fernald

PARAMARIBO – De kandidaat-voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), Ivan Fernald is het beslist niet eens met de wijze waarop hij wordt beschreven in de campagne berichtgevingen van zijn tegenstander, Gregory Rusland, in de aan gang zijnde NPS verkiezingsrace om het leiderschap van zijn partij.

De politicus zegt het jammer te vinden dat zijn tegenpartij kennelijk slechts weet te vertellen dat hij slechts een marionet zal zijn van de aftredende voorzitter, Ronald Venetiaan. Fernald verwerpt deze aantijgingen en zegt dat hij de NPS achterban kan  verzekeren dat hij zijn waardigheid kent en over voldoende eigen visie en ‘back bone’ beschikt om niemand hem als marionet te laten gebruiken.

Hij zegt graag een intern debat te willen voeren tegenover de NPS aanhang over het programma en de daaruit voortvloeiende actiepunten om de NPS in 2015 te doen terugkeren in het machtscentrum. Volgens Fernald zal de NPS met hem als voorzitter mogen rekenen op een groei in het parlement naar meer dan tien zetels.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.