Wie vorige week zaterdag heeft meegedaan aan de vleselijkheden in de KitKatClub in het Berlijnse district Reinickendorf, moet zo snel mogelijk naar de dokter. Gasten lopen het risico besmet te zijn met een dodelijke bacterie.

De wereldberoemde KitKatClub staat bekend om de kinky alles-mag sfeer. In het openbaar, of iets intiemer in hoekjes en kamertjes, geven bezoekers zich over aan alle mogelijke denkbare – en ondenkbare – seksuele handelingen.

Tijdens de uitwisselingen van lichaamssappen is ook de levensbedreigende meningokok (Neisseria meningitidis) overgedragen.

Zes typen van deze bacterie kunnen hersenvliesontsteking veroorzaken. Deze ziekte wordt ook wel meningitis of nekkramp genoemd. In ernstige gevallen kan de ziekte binnen enkele uren dodelijk zijn.

De club liet op Facebook weten dat een bezoeker is opgenomen met ernstige klachten. Het ministerie van Gezondheid riep daarom in een persbericht mensen die de club op 29 september bezochten op zich medisch te laten onderzoeken.

KitKat probeerde op Facebook zijn bezoekers gerust te stellen: “De gebouwen van de KitKatClub zijn niet besmettelijk, het verblijf daar is voor bezoekers in principe ongevaarlijk.”

Foto: KitKatClub

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.