Feestelijke launch van PARBO BIER in Nederland

Het originele en officiële Surinaamse PARBO BIER is sinds 20 juli 2012 verkrijgbaar in Nederland. Op donderdag 16 augustus 2012 zal dit in Nederland gevierd worden met een exclusief feest voor genodigden: De 100% PARBO PARTY. Met host Jörgen Raymann, live topacts, muziek van de PARBO BIER Houseband en stand up comedy.

De Surinaamse Brouwerij NV. heeft het PARBO BIER merk vanaf mei 2012 weer in handen. Daarvoor werd het bier uit Suriname op de Nederlandse markt gedistribueerd onder de naam DJOGO bier. Onder consumenten in Nederland is er jarenlang verwarring geweest over het bier uit Suriname, omdat PARBO BIER in Nederland niet afkomstig was uit Suriname.

Nu zal het originele PARBO BIER rechtstreeks uit de Surinaamse Parbo Brouwerij verkrijgbaar zijn in alle goed gesorteerde zaken en zelfs in de supermarkt. De aftrap daarvan vindt plaats op de 100% PARBO PARTY. Omdat het feest besloten is zal er een uitgebreide foto en film reportage volgen zodat iedereen ook na het feest kan meegenieten.

Dit bericht is afkomstig van Suriname | Waterkant.Net. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.