NICKERIE – De 15-jarige student Shaam Basropansingh van de Schneiders Howardschool behaalde afgelopen zaterdag, 25 augustus de eerste plaats op de Natuurkunde Olympiade voor het MULO. Voor deze prestatie werd hij door Fany’s garage gehuldigd.

Deze Olympiade is een wedstrijd tussen studenten op het gebied van de natuurkunde. De natuurkundeleraar Altenberg zegt heel trots en blij te zijn op zijn flinke leerling. De school behaalde het vorig jaar ook de eerste plaats op deze Olympiade.
Basropansingh is altijd een goede leerling geweest. Dat blijkt uit de schoolresultaten die hij leverde op de O.S.1 te Nieuw Nickerie en de Schneiders Howardschool. Hij ging dit jaar zelfs met 7 tienen en 2 negens over naar de 4e klas MULO en haalde voor het toelatingsexamen VWO zelfs een 10 voor het vak natuurkunde.

Hij besloot om zonder het MULO af te maken naar  het VWO te gaan, waarna hij de medische richting op wil. Uit handen van de bedrijfsleidster Jaya Gonesh – Chaube kregen vader Basropansingh, de leerkracht Altenberg en in het bijzonder student Shaam Basropansingh, een geschenk als blijk van waardering.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.