Surindre Mungra. Volgens een woordvoerder van de familie is er geen sprake van een bedreiging aan het adres van de ondernemer.

PARAMARIBO- De naaste familieleden van ondernemer Surindre Mungra zijn niet op de hoogte van bedreigingen. Ook Mungra weet niets over een bedreiging aan zijn adres. Aan GFC Nieuws laat de familie weten, dat dergelijke informaties niet bij hen bekend zijn.

Afgelopen week circuleerden berichten in de Surinaamse en Nederlandse media, als zou Mungra door een man zijn bedreigd. De ondernemer die nu in detentie is zou volgens die informatie een grote som geld moeten betalen, anders zou zijn leven in gevaar zijn.

“Bij ons is helemaal niets hierover bekend. Oom Surindre zelf weet ook nergens van en voelt zich op geen enkele wijze bedreigd. Hij vreest  helemaal niet voor zijn leven, omdat er geen enkele indicatie is voor enig gevaar. Hij heeft geloof in de almachtige en vertrouwt op het rechtssysteem. Zijn onschuld zal met de tijd bewezen worden”, zegt een neef die als woordvoerder fungeert stellig tegenover de GFC redactie.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.