Seksuele relaties tussen lerares en leerling, U kent het inmiddels wel. Maar deze meest recente zaak willen we toch nog even onder de aandacht brengen, niet in het minst door de rel die de affaire op Twitter veroorzaakt.

De 18-jarige Justin Foster -alias DubVeeU op de sociaalnetwerksite- hield er als ex-leerling van de Cosby High School in Midlothian, Virginia, een korte affaire op na met zijn toenmalige vervanglerares, Anna Michelle Walters.

Aanvankelijk twitterde Foster dat hij een ‘geschenk’ had voor zowel huidige als gewezen leerlingen van de Cosby High School, dat hij later op de avond zou bekendmaken. Hij begon naaktfoto’s van Walters op te laden en tekstberichten die erop wijzen dat de twee een affaire hadden.

Over de reden waarom Foster dit met de rest van de wereld wil delen, doen nog verschillende theorieën de ronde. Sommigen zeggen dat hij dit deed in opdracht van een studentenclub, meer waarschijnlijker is dat Foster op deze wijze ‘revanche’ wil nemen op Walters nadat hun relatie stuk liep.

(nu.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.