door Robin Rosario

PARAMARIBO – De eurocrisis in Europa schijnt de vakantiegangers uit Nederland en Duitsland niet af te schrikken. In gesprek met houders van appartementen verneemt GFC Nieuws dat verschillende appartementen maanden van te voren besproken waren en men tot nu toe geen afzeggingen heeft gekregen. De eerste groepen vakantiegangers hebben al voet gezet op Surinaamse bodem.

De schoolvakantie in Europa is al begonnen en de scholen beginnen weer per 1 september. Dus ouders die schoolkinderen hebben maken gebruik van de maanden juli en augustus om met hun kinderen op vakantie te komen. De meeste vakantiegangers nemen geen hotel omdat ze vinden dat een appartement meer mogelijkheden biedt. “Het lijkt alsof we dan thuis zijn. De normale huishoudelijke dingen, zoals het koken en wassen van kleren, kunnen we zelf doen”.

Enkele vakantiegangers zeggen desgevraagd aan de redactie van GFC Nieuws, dat door de waardedaling van de euro zij minder Surinaams geld ontvangen maar toch voldoende hebben om zaken te kunnen doen en een prettige vakantie te vieren.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.