In een kort bericht op haar Facebookpagina zegt het NPS-Assembleelid Patricia Etnel woensdag 26 januari, dat ze geen deel meer uitmaakt van de coalitie en oorlog gaat voeren tegen de VHP. “Ik ben NPS’er, maar ik ben geen deel meer van de coalitie! Blesi!”

Volgens Etnel is de VHP een aanval tegen haar en haar zoon begonnen. Eerder op de dag werd bekend dat mogelijk een zoon van ‘een Assembleelid’ betrokken zou zijn bij de diefstal van een stier. Het zou om de zoon van Etnel gaan. 

Op social media zijn allerlei berichten, vooral geruchten, over de diefstal van een stier verschenen. Het gaat vooralsnog dus om geruchten en nog niemand heeft kunnen bevestigen of het werkelijk om een zoon van Patricia Etnel gaat.

De zoon zou zijn verhoord door de politie en vervolgens mocht hij naar huis.

Het verhaal doet de ronde, zonder welke bevestiging dan ook, dat het Assembleelid in deze zaak kennelijk steun had verwacht vanuit coalitiepartner VHP.

De redactie van Dagblad Suriname heeft getracht een bevestiging over al het voorgaande te krijgen van Patricia Etnel, maar die is vooralsnog uitgebleven. Het enige dat nu wel duidelijk is en vaststaat is het bericht van Etnel op haar eigen persoonlijke Facebook-pagina.

PK

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.