Live nieuws en radio streams uit Suriname!

Energiebeurs geeft meer inzicht over energieproducten en diensten

De Energiebedrijven Suriname (EBS) heeft maandag de eerste en grootste Energiebeurs in Suriname georganiseerd. Tot en met 11 oktober kan het publiek in het Lala Rookh gebouw terecht voor meer informatie over energieproducten en diensten. Het doel van de beurs is het verhogen van de bewustwording omtrent energie efficiëntie producten, diensten en maatregelen alsook de voordelen van de implementatie van hernieuwbare energieën.

Vicepresident Michael Ashwin Adhin verrichtte de opening. Jennifer Geerlings-Simons, voorzitter van De Nationale Assemblee, was ook aanwezig bij de opening en sprak de aanwezigen toe. Tijdens de beursdagen worden in het veelzijdig programma onderwerpen als renewable energy (RE) en energy efficiency (EE) belicht.

Het bedrijfsleven, instanties en relevante organisaties zijn in de gelegenheid om hun EE & RE diensten en producten tentoon te stellen en de gemeenschap te adviseren.

De organisaties en bedrijven die vertegenwoordigd zijn op de beurs verzorgen presentaties over implementatie van relevante projecten en de EBS besteedt aandacht aan de uitdagingen die zij tegenkomt in het werkveld.

Na de presentaties treden de organisaties en bedrijven in dialoog met de consument, het bedrijfsleven, educatie instellingen en anderen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.