Live nieuws en radio streams uit Suriname!

“Energie Besparen is de Trend”

Met dit thema organiseert de Energiebedrijven Suriname (EBS) van 8 – 11 oktober de grootste energiebeurs in Suriname. Het doel van de beurs is het verhogen van de bewustwording omtrent energie efficiëntie producten, diensten en maatregelen alsook de voordelen van de implementatie van hernieuwbare energieën.

Belangrijke onderwerpen zoals “renewable energy” (RE) en “energy efficiency” (EE) worden belicht in het veelzijdige programma van deze vierdaagse beurs. Tijdens de beurs worden het bedrijfsleven, (onderwijs) instanties en relevante organisaties in de gelegenheid gesteld om hun EE- & RE-diensten en producten tentoon te stellen alsook de gemeenschap te adviseren.

Tevens zullen organisaties en bedrijven presentaties verzorgen over implementatie van relevante projecten en zal de EBS aandacht besteden aan de uitdagingen die zij tegenkomt in het werkveld.

Na de presentaties zullen de organisaties en bedrijven in dialoog te treden met de consument, het bedrijfsleven, educatie-instellingen en anderen.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.