Eigen gebouw voor gepensioneerden Wageningen

05/02/2014 22:51 - Beta Debidien
Carlo Soemotinojo, voorzitter van het bestuur van de SML, overhandigt ondernemer Palal Nojotaroeno (rechts) het contract voor de renovatie van het gebouw in Wageningen

Carlo Soemotinojo, voorzitter van het bestuur van de SML, overhandigt ondernemer Palal Nojotaroeno (rechts) het contract voor de renovatie van het gebouw in Wageningen Foto: Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - Het bestuur van de Stichting Machinale Landbouw (SML) schenkt de gepensioneerden van het bedrijf en de seniore burgers van Wageningen een gebouw voor recreatie en ontspanning. Het pand aan de Oosteinde dat vroeger gediend heeft als ontspanningscentrum voor de ouderen raakte kort na de sluiting van het bedrijf van SML in 2006 ook in verval.

Walther Griffith, voorzitter van de gepensioneerden van de SML, is tevreden over de de ontwikkelingen die momenteel plaatsvinden in Wageningen. Griffith is blij dat hij samen met zijn collega's binnenkort weer bij elkaar kan zitten om te genieten van het leven. Hij sprak dank uit aan het bestuur dat woord heeft gehouden om het gebouw te laten renoveren.

Carlo Soemotinojo, voorzitter van het bestuur van de SML, zegt dat deze pioniers in het verleden hun krachten hebben gegeven aan de toenmalige SML. "Zij zijn ook de voorlopers waar wij vandaag op mogen verblijven en vertoeven, maar helaas moesten zij ook toezien bij het vergaan van het eens moderne rijstbedrijf" zegt Soemotinojo. Volgens hem breekt nu een nieuwe tijdperk aan in Wageningen waarvan de pioniers ook mogen profiteren.

Dit bericht is afkomstig van nickerienieuws.coms Facebook-Pinnwand. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.