PARAMARIBO -  Marina & Resort Waterland Suriname, de eerste marina in ons land is druk bezig met de voorbereidingen voor de naderende opening op 15 augustus  2012.  Marina Waterland ligt aan de Suriname rivier zo’n 30 zeemijl vanaf de monding van de Atlantische Oceaan.

De marina is kleinschalig, omgeven door veel groen en voorzien van alle faciliteiten. Waterland Marina zal internationale zeilers alle ingrediënten bieden voor een comfortabel kort- of langer verblijf en biedt plaats aan 10-12 zeiljachten. De marina bestaat uit drijvende steigers & vingerpieren met (drink) water- en elektriciteitsvoorziening, een boothelling en toegangscontrole.

Bezoekers van de marina kunnen tevens gebruik maken van de resort faciliteiten zoals Wifi, het lounge restaurant, de Howling Monkey Bar en de mogelijkheid om te overnachten in één van de tropische lodges. Op het rivierstrand kunnen gasten relaxen en zwemmen. Ook zal er uitgebreide toeristische informatie voorhanden zijn, zodat de zeilers het beste uit hun bezoek in Suriname kunnen halen.

Meer informatie vindt u via Facebook: Marina & Resort Waterland Suriname

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.