“De Marrongroep is de snelst groeiende groep in Suriname. In 8 jaar tijd is deze groep toegenomen met 62%…… Directeur van het ABS verklaart deze toename in de vruchtbaarheid van deze groep…… Sno had niet zo een grote groei verwacht en was zeer verrast.” Zie deze link http://www.gfcnieuws.com/?p=184312

Voor mij is het bovenstaande geen verrassing, maar een bevestiging van wat ik jaren in de ‘wandelgangen’ hoorde. De Marrons worden door hun leiders aangemoedigd om veel kinderen te maken om het land (de regeermacht) over te nemen. Misschien heeft de gooi van Brunswijk naar de presidentschap hiermee te maken.

Een politieke partij kan onder andere op de volgende manier groeien:

- door aanhangers te verwerven onder alle lagen van de bevolking.

- door hun aanhangers, vooral als het om een homogene groep gaat, vragen om veel kinderen te maken.

- door buitenlanders te importeren. Denk aan de relatie PvdA en moslims in Nederland. De moslims dienen als stemvee, maar daartegenover worden ze flink in de watten gelegd. En straks in Suriname de relatie Chinezen met welke politieke partij? In de ’wandelgangen’ wordt er gezegd dat China bereid is ons land met miljarden dollars te ondersteunen, maar in ruil voor massa export van haar onderdanen.

Wijlen Khaddafi van Libië had tegen Europese leiders gezegd, dat de moslims Europa zullen veroveren, niet met wapens, maar met baarmoeders. Dus als u verneemt dat een Europese vrouw gemiddeld bijvoorbeeld twee kinderen heeft en een moslimvrouw vijf of zes kinderen, moet dat u helemaal niet verwonderen.

Bovenstaande twee voorbeelden van groei van de Marrons en moslims hebben niet helemaal te maken met vruchtbaarheid, maar met een bepaalde strategie, visie.

Tot slot het volgende. Hoe kan een moslim in Europa die van een uitkering leeft vijf of zes kinderen verzorgen. Juist, de Staat (c.q. de belastingbetalers) zal ervoor moeten opdraaien. Ik condoleer alvast de ‘gastheer’ met zijn komende ondergang.

Ahmad Jhawnie, ‘politieke incorrecte analyst’


In de rubrieken ‘Ingezonden/ Aangeboden’ stelt GFC een ieder in de gelegenheid om een eigen mening of visie te geven op alle actuele ontwikkelingen en/of relevante onderwerpen. Stukken die geplaatst worden komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de visie en/of de mening van de redactie.  De redactie heeft het recht om de stukken wel of niet te plaatsen, in te korten of te redigeren, zonder de mening en/of visie van de inzender aan te tasten. Er worden alleen stukken geplaatst die behoudens een ieders verantwoordelijkheid voldoen aan wat gesteld wordt in de Surinaamse wetgeving.

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.