Als je man steevast met zijn laptop in een andere kamer gaat zitten, dan is het misschien tijd om je zorgen te maken. Een enquète toont namelijk aan dat één op de vijf mannen een geheim mailaccount heeft. Veel mannen proberen zo financiële problemen te verbergen, maar anderen gebruiken het om te flirten met andere vrouwen.

‘Natuurlijk zijn er veel gerechtvaardigde redenen om een tweede e-mailadres te hebben’, zegt Mike Hodges van BullGuard, die het onderzoek uitvoerde. ‘Veel mensen gebruiken het om zich te registreren op bepaalde websites, terwijl ze hun eerste e-mailadres behouden voor belangrijke dingen, zoals online bankieren. Helaas zijn er ook een behoorlijk aantal mannen die het gebruiken om iets te verbergen voor hun partner.’

Vrienden
Van de mannen met een geheim account, zei maar liefst 20 procent dat er gewoon dingen zijn die hun partner niet hoeft te weten. Eén op de vier krijgt dan ook heel wat mails waarvan hij niet wil dat zijn partner ze ziet. Meestal gaat het om bevestigingen van een online aankoop.

Andere mannen doen het om de mails van één van hun mannelijke vrienden geheim te houden. Dat gebeurt vooral omdat ze mailen over relatieproblemen, wat ze niet willen delen met hun partner.

Ex-vriendin
Veel mannen behouden echter ook een oud e-mailaccount om te blijven corresponderen met ex-vriendinnen of mensen die hun vriendin niet leuk vindt.

Bij sommigen gaat het echter nog een stapje verder. Zo bewaart één op drie flirterige e-mails in zijn geheime inbox, terwijl één op zeven er foto’s van zichzelf met de ex-partner bewaart. 10 procent maakte zelfs speciaal een nieuw account aan om een affaire te beginnen.

Overspel is ook de reden waarom één op de twintig mannen zich een extra gsm aanschaft. De meesten doen dat niet, maar 77 procent verwijdert wel regelmatig sms’jes, voor het geval dat vrouwlief stiekem neust in hun gsm.

(ad.nl)

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.