In de straten van Paramaribo klinkt een hoopvolle boodschap. Een blinde man zit op een stoep en vertelt aan de redactie van Dagblad Suriname, dat de liefde moet terugkeren in het land en de wereld. De man vertelt ‘Grootfaam’ te heten.

De boodschap voor Suriname is, dat we God moeten vragen dat het leven hersteld wordt zoals het voorheen was. “We moeten bidden voor de bestuurders van het land om het geluk voor het volk terug te brengen, zodat ook de eenheid terugkeert. Liefde hebben we nodig in deze wereld.”

De man zegt dat jong en oud samen in harmonie moeten leven. De jeugd moet gezegend worden, zodat de jeugd kan veranderen, omdat zij morgen de leiders van het land zullen zijn. “Daarom moeten wij bidden voor de jeugd, zodat het weer goed komt, omdat de volwassenen weten wat zij in dit leven reeds hebben gedaan, maar dat laten wij over aan God, maar we moeten wel voor ze blijven bidden”, zegt deze Christen.

Telkens noemt hij de naam van Jezus Christus met wie hij zegt te lopen. Voorbijgangers helpen hem, laat meneer Grootfaam weten. Zij begeleiden hem naar zijn plaatsen van bestemming. Af en stoppen mensen hem een kleine bijdrage toe.
RB

Dit bericht is afkomstig van Dagblad Suriname. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.