PARAMARIBO- Kas en Rosita Karnadi zijn de winnaar geworden van de reguliere open parendrive van de Surinaamse Bridge Bond, SBB. Ze behaalden een gemiddelde wedstrijdscore van 58,3 procent en sleepten 73,5 wedstrijdpunten in de wacht. Ze scoorden in drie verliesronden (8-10, 8-10 en 7-11), een rustronde (3×3,5) en in drie winstronden (14-4, 14-4 en 12-6), uiteindelijk toch nog genoeg voor de winst. Ze haalden ook 8 acht (gedeelde) tops tegenover drie nullen. Een ‘top’ was goed voor 6 punten en de ‘nul’ voor 0 punt.

De tweede plaats was voor Jane Harkisoen/Stephen Harripersad, met een score van 68,8 punten en 54,6 procent. Op de derde plaats eindigden Antoine Issa en Philip Issa met een gelijke score van 67,7 punten en 53,7 procent, welke score ook werd behaald door Mano Vasilda /Roel Stanton. De Bridgemate berekende laatstgenoemde paar echter op de vierde plaats. De topvijfklassering werd afgesloten door Anand Poeran/Ramon Razab-Sekh, met een score van 64,2 punten en 50,9 procent.

Negen bridgeparen hebben maandagavond deelgenomen aan de parendrive, waarbij het er spannend aan toe ging tot het eind. De verrassingen waren troef. De speelsessie zelf had een goed en vlot verloop en werd er op tijd begonnen. Twee late bridgers konden hierdoor niet meer meedoen, omdat de registratie in de Bridgemate was afgesloten. Aan de vijf wedstrijdtafels (inclusief een rusttafel en een rustpaar) werd er een wedstrijdschema van zeven loopronden Howell afgewerkt over 21 spellen (3 boards per ronde).

Dit bericht is afkomstig van GFC Nieuws. Bekijk het oorspronkelijke bericht hier.